Pooler

Vi på Buildor.se har allt du behöver för att skapa en ultimat poolupplevelse i din trädgård.

Oavsett om du vill ha en enkel och smidig uppblåsbar pool eller en påkostad nedgrävd pool med alla tillbehör, så hittar du allt du behöver här. Vårt sortiment inkluderar bland annat:

  • Ovanmarkspooler: Perfekt för dig som vill ha en enkel och flyttbar pool som passar alla plånböcker. Våra ovanmarkspooler kommer i olika storlekar och former, så det finns något för alla.
  • Nedgrävningsbara pooler: En nedgrävd pool ger en exklusiv känsla och höjer värdet på ditt hem. Vi har ett brett utbud av nedgrävningsbara pooler i olika storlekar och stilar, så att du kan hitta en som passar just dig och din trädgård.

  • Pooltak: Med ett pooltak kan du bada och njuta av poolen i alla väder. Vi har pooltak i olika storlekar och utföranden, från enkla tak till mer avancerade modeller med skjutbara sektioner och integrerad belysning.

  • Poolvärmepumpar: Med en poolvärmepump kan du förlänga säsongen för din pool och bada längre på året. Vi har värmepumpar i olika prisklasser och modeller, så att du kan hitta den som passar bäst för dina behov.

  • Poolleksaker: För att göra pooltiden ännu roligare har vi ett brett utbud av poolleksaker. Från uppblåsbara poolleksaker till flythjälpmedel, vi har allt du behöver för en rolig och säker poolupplevelse.

  • Pooltillbehör: För att hålla poolen i bästa skick och säkerställa optimal vattenkvalitet har vi ett brett utbud av pooltillbehör. Det inkluderar allt från rengöringsprodukter och poolskydd till poolbelysning och poolpumpar.


    Vi på Buildor.se är stolta över att kunna erbjuda en stor variation av pooler och pooltillbehör för alla behov och önskemål. Vi är säkra på att du kommer att hitta det du söker hos oss. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller behöver hjälp att välja rätt pool för dig. Välkommen till din nya favoritbutik för pooler!
Sort By
Page
POOL SWIM CENTER FAMILY REKTANGULÄR INTEX
Intex
305x183x56cm
619,00 kr
Handspridare 36 Liter Trolla
Trolla
530x400x850 mm
1 795,00 kr
Eco Wash Green DuraClean
Duracoat
Finns i flera storlekar
Från 185,00 kr
Underhållspaket för Spabad med Saltrening och 1 Cylinderfilter Swebad
Swebad
5 199,00 kr
Spabadsfilter Camlock Swebad
Swebad
688,85 kr
Spabadsfilter Grovgängad Swebad
Swebad
688,85 kr
Spabadsfilter Cylinder & Patron Swebad
Swebad
688,85 kr
Underhållspaket för Swimspa Hydro Zone med Saltrening och 6 Camlockfilter Swebad
Swebad
11 495,00 kr
Underhållspaket för Swimspa Hydro Zone med 6 Camlockfilter Swebad
Swebad
7 999,00 kr
Underhållspaket för Spabad med 2 Fingängade filter Swebad
Swebad
3 999,00 kr
Spabadsfilter Fingängad Swebad
Swebad
688,00 kr
Underhållspaket för Spabad med Saltrening och 2 Camlockfilter Swebad
Swebad
5 799,00 kr
Sort By
Page