ÖPPNA SPISAR & BRASKAMINER

Öppen spis och kaminer för lyx och elegans men även för att värma upp hemmet
Det är få saker som kan ge ditt hem en sån värme och charm som en öppen spis eller en kamin. Trots detta är det en brasmakinen en produkt som inte är så värst vanlig utan anses fortfarande som rätt så exklusiv. När man kliver in i ett hem och ser en braskamin känns huset genast lyxigt. Tidigare har hus och lägenheter varit beroende av skorstenar för att kunna installera en öppen spis, men den tiden är nu förbi!

 

Nedan hittar du öppna spisar som varken kräver renoveringar, jobbiga installationer eller rökledare. Dessa öppna spisar går enkelt in i vilket hem som helst. Detta är verkligen en produkt som kan höja mysfaktorn i ett rum och skapa en härlig atmosfär och trivsel. Vi på Buildor anser inte att en eldstad ska kosta multum, därför hittar du här din egna öppna spis till lågt pris med enkla installationer.

 

Skorstensfria kaminer som inte kräver någon skorsten kan installeras var som helst i hela huset eller lägenheten. Det ger valfrihet utan att du ska behöva lägga ner tusentals kronor på renovering och installering. Perfekt för dig som söker kaminens lyx och eldens glöd. Det finns modeller som är golvstående och de som är integrerade i väggen. Tänk dock på att dessa kaminer, eller öppna spisar, utan skorsten inte bör ses som en uppvärmningskälla av hemmet då de inte blir lika varma som vanliga braskaminer. Vill du däremot ha ett tillskott till uppvärmningen när vinterkylan slår in rekommenderar vi dig att ta en titt på våra braskaminer. Braskaminer ger en god värmeeffekt med små utsläpp. Det finns till och med Svanenmärkta braskaminer! Ett annat prisvärt alternativ är pelletskaminen som idag har blivit allt mer populär tack vare dess värmesystem som är både prisvärt och effektivt. Pelletskaminerna är miljöriktiga och väldigt prisvärda alternativ som uppvärmingskälla av ett hus. Det krävs oftast bygglov eller bygganmälan om du ska installera en braskamin eller spis. Vi råder dig däför att kontakta din kommun.

 

Vi har även de tillbehör som du kan tänkas behöva till din öppna spis, som bioetanol och dekorstenar. Nedan finner du eldstäder i flera olika sorters utföranden. Välj själv om du vill ha din spis golvstående eller vägghängd, samt och du önskar den för inom- eller utomhusbruk. Välkommen att välja ut den som faller dig i smaken från vårt utbud från Lundbergs serie Fireline. Vi hoppas du finner det du söker efter!

Sort By
Page
Produktbild
Panadero
18 888,00 kr
Produktbild
Kaminexperten
5 215,00 kr
Produktbild
Panadero
17 489,00 kr
Produktbild
Panadero
10 995,00 kr
Produktbild
Kaminexperten
5 175,00 kr
Produktbild
Kaminexperten
5 689,00 kr
Produktbild
Panadero
12 609,00 kr
Produktbild
Kaminexperten
6 049,00 kr
Produktbild
Svea Flame
15 999,00 kr
Produktbild
Kaminexperten
15 215,00 kr
Produktbild
Panadero
17 284,00 kr
Produktbild
Panadero
13 229,00 kr
Sort By
Page