Handdukstorkar

Handdukstork i stilren design

 

Handdukstorken håller ditt badrum varmt och hemtrevligt. Köper du en handdukstork kommer dina handdukar alltid vara torra, varma och lättillgängliga hängandes i badrummet när du behöver de. Handdukstorken är idag en inredningsdetalj som är ganska grundläggande och självklar jämfört med endast för ett par år sedan. Handdukstorken finns i flera olika slags storlekar och modeller. För ett mindre badrum kanske en lite mindre och avlång tork passar perfekt medan det i större badrum är fint med vackra breda handdukstorkar som tar upp större delen av en vägg. Med dess jämna och behagliga värme kan en handdukstork ersätta radiatorn i badrummet om den är stor nog!

 

Har du vattenburet värmesystem i ditt hus kan du välja mellan en vattenburen handdukstork och en elektrisk handdukstork. Den vattenburna handdukstorken kan nästan användas till vilket badrum som helst. Koppla handdukstorken till ett befintligt värmesystem/värmekälla eller köp till en elpatron. En vattenburen handdukstork kopplat till det vattenburna systemet är väldigt energieffektivt. När husvärmen stängs av under sommaren kan det vara nödvändigt med en elpatron till handdukstorken. Elpatronen värmer då upp det vatten som finns i slingorna i handdukstorken. Man kan även i vissa fall koppla handdukstorken till varmvattenberedarens vatten. I sådana fall bör du satsa på en en högkvalitativ tork, i exempelvis koppar eller rostfritt, för att den annars kan börja rosta då materialet utsätts för stora temperaturförändringar vilket enklare sliter på materialet. Att utnyttja den vattenburna värmen som finns i badrummet, via exempelvis en radiator, är ett bra ekonomiskt alternativ.

 

Den elektriska handdukstorken ansluts till elsystemet och värms upp med hjälp av strömmen. Torken är fylld med cirkulerande vätska som värms upp av elen. Den elektriska handdukstorken är därför helt oberoende av annan uppvärmning i huset och har sin egna av- och påknapp. Det enkla med en elektrisk handdukstork är att det inte kräver några andra anslutningar än den till strömmen.

 

I vår kategori för handdukstorkar har vi samlat torkar från flera av de bästa inom området. Vi har varumärken som Svedbergs, Pax, Somatherm och LVI som alla är experter inom området. Missa inte Duschbyggarnas utbud av handdusktorkar som kommer i snygga guld- och nässingfärger men även i de vanliga färgerna svart och silver. Vi erbjuder flera olika valmöjligheter och storlekar bland våra handdukstorkar så att du som kund ska hitta den som passar ditt badrum. Istället för att ha blöta handdukar på golvet eller liggandes fuktiga i tvättkorgen, köp en handdukstork och svep in dig i en varm handduk när du kliver ur badet!

Sort By
Page
Produktbild
Arrow
1 349,00 kr
Produktbild
Somatherm
2 009,00 kr
Produktbild
FM Mattsson
2 669,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 7 105,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 1 289,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 2 219,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 2 185,00 kr
Produktbild
Pax
879,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 3 799,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 6 995,00 kr
Produktbild
Pax
999,00 kr
Produktbild
Pax
Pris från 2 585,00 kr
Sort By
Page