Golvlampor

En stilren och funktionell golvlampa ger dig vägledning i mörkret. När du vill lysa upp sovrummet, vardagsrummet eller hallen är en golvlampa det perfekta komplementet. Om du redan har en ljussättning du är nöjd med går det också alldeles utmärkt att inreda med golvlampor när du känner att den där sista detaljen saknas i rummet. På Buildor.se har vi ett brett sortiment av stilrena golvlampor från erkända tillverkare som Malmbergs, Design By Grönlund, Scan Lamps och Oriva, självklart till förmånliga priser och med snabb leverans!

 

LÄSLAMPA FÖR GOLV
Golvlampor kan te sig väldigt olika och ger ifrån sig många sorters ljus, här är det helt enkelt din smak och dina behov som får styra. Är din takbelysning svag kan du köpa en golvlampa som ger god allmänbelysning, eller varför inte en golvlampa med ett mer stämningsfullt ljus som smälter in i inredningen? Med tiden har det också blivit populärt att använda golvlampor som punktbelysning för dig som vill sitta i favoritfåtöljen med en god bok. En golvlampa är det optimala sättet att snabbt förbättra ljussättningen i rummet, dessutom är det idealiskt att kunna flytta runt golvlampan efter behov om du har ont om plats.

 

GOLVLAMPA MED STILREN DESIGN
I vårt urval av golvlampor har vi samlat golvstående lampor från både Malmbergs, Aneta och Scan Lamps. Här hittar du bland annat Malmbergs bästsäljare Detroit i både rött och grönt utförande, eller varför inte Malmbergs kromade golvlampa Iris med en modern design? De flesta av våra golvlampor levereras inom ett par dagar från det att du lagt din beställning, och självklart har vi väldigt förmånliga priser!

Sort By
Page
Produktbild
Texa Design
Pris från 1 796,00 kr
Produktbild
Oriva
Pris från 885,00 kr
Produktbild
Texa Design
2 995,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 1 049,00 kr
Produktbild
Oriva
Pris från 1 119,00 kr
Produktbild
Konstsmide
Pris från 1 619,00 kr
Produktbild
Texa Design
2 995,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 929,00 kr
Produktbild
Nordlux
645,00 kr
Produktbild
Eglo
2 595,00 kr
Produktbild
Texa Design
4 495,00 kr
Produktbild
Nordlux
1 119,00 kr
Sort By
Page