Badkarsblandare

Badkarsblandare bidrar till din badrumsdesign, och med fri frakt köper du enkelt din nya badkarsblandare hos Buildor.se! I vårt stora sortiment har vi badkarsblandare från våra kända tillverkare såsom FM Mattsson, GROHE, Gustavsberg, Mora Armatur, Nordic Kakel och ORAS. För att köpa rätt badkarsblandare är det viktigt att du vet vilket cc-mått du har på blandarfästet, om du behöver ett fäste med synlig eller dold montering samt vilka dimensioner du har på dina koppar- eller rexrör som leder vattnet till din blandare. Om du känner dig osäker kring vilken badkarsblandare och vilket blandarfäste som är bäst för dig, tveka inte att höra av dig till oss på Buildor.se så hjälper vi dig!

 

VÄLJ RÄTT BLANDARE TILL DITT BADKAR
Det är viktigt att veta att ett blandarfäste vanligtvis inte ingår när du köper en badkarsblandare. Eftersom detta är något du behöver köpa till bör du, innan ditt köp, undersöka vad du har för avstånd mellan anslutningsrören. Avståndet kallas för cc-mått och avgör om du ska ha en badkarsblandare enligt måtten 40, 150 eller 160 cc. Det finns två olika typer av anslutningsrör som blandaren ska fästas på, och här är det viktigt att veta om vattenledningarna är kopplade med kopparrör eller rexrör för att det ska bli rätt. Om du är osäker på vad du har för anslutningsrör och dess dimensioner är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att ta fram blandarfästet som är optimalt för just din badkarsblandare. Vid installationen av din nya badkarsblandare rekommenderar vi att du anlitar en auktoriserad VVS-installatör eller rörmokare för att både försäkring och garanti ska gälla.

 

BADKARSBLANDARE I OLIKA DIMENSIONER
Badkarsblandare kan monteras på två olika sätt i ditt badrum. Beroende på blandare, anslutningsrör och vattenledningens dimensioner kan blandaren installeras med en dold montering eller synlig montering. Skillnaden här är helt enkelt att den den dolda monteringen byggs in i väggen medan den synliga monteringen lämnar anslutningsrören på väggen. Dimensionerna och cc-måttet kan variera beroende på blandarfästet, och även om det vanligaste cc-måttet i Sverige är 160 cc brukar den europeiska standarden vara 150 cc, så här är det viktigt att du vet vilka dimensioner du ska utgå ifrån när du köper en ny badkarsblandare. På Buildor.se har vi har många badkarsblandare i vårt sortiment, men en blandare som sticker ut är FM Mattssons 9000E-serie. Denna produktserie har ökat i popularitet de senaste åren, och anledningen är att den består av väldigt miljövänliga och energibesparande badkarsblandare. Produktserien är dessutom utvecklad tillsammans med Reumatikerförbundet med ett tydligt mål om att blandarna ska vara enkla att öppna och stänga, oavsett om du har starka eller svaga nypor.

Sort By
Page
Produktbild
Mora
1 995,00 kr
Produktbild
Mora
2 295,00 kr
Produktbild
FM Mattsson
2 045,00 kr
Produktbild
Mora
2 579,00 kr
Produktbild
FM Mattsson
979,00 kr
Produktbild
Mora
2 295,00 kr
Produktbild
Mora
2 999,00 kr
Produktbild
Mora
1 999,00 kr
Produktbild
FM Mattsson
2 099,00 kr
Produktbild
FM Mattsson
2 219,00 kr
Produktbild
Mora
3 859,00 kr
Produktbild
FM Mattsson
2 729,00 kr
Sort By
Page