Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga hörnbadkar online från IDO

Hörnbadkar ger en lyxkänsla

Köp billiga hörnbadkar med snabb fri hemleverans på Buildor.se. Våra hörnbadkar kommer från våra kända tillverkare Ifö, Ido, Svedbergs, Svenska Badrumsinredningar och Swebad.

 

Vanliga frågor vi brukar få om hörnbadkaren är ifall de kommer att få plats i badrummet. Detta tar man enkelt reda på genom att mäta ytan i sitt badrum och se ifall det får plats. Ett hörnbadkar ger ett välkomnande varmt intryck i hemmets mest använda rum. Det är ofta så att hörnbadkar har en större avställningsyta på karets kanter,  vilken ger dig möjlighet till att ha tända ljus och kunna avnjuta en bra bok efter arbetspassets hårda timmar. Finns det något skönare än att krypa ner i ett varmt bad?

 

Vilka material är hörnbadkaren gjorda av?

Hörnbadkar finns i olika material. Det finns i emaljerad stålplåt, akryl och sanitetsakryl.

 

Ingår vattenlås till mitt hörnbadkar?

Ja, vattenlås medföljer till de flesta hörnbadkaren.

 

Hur vet jag ifall jag får in ett hörnbadkar i mitt badrum?

På vår site så står det längd och bredd på badkaren och i många fall en ritning över hur stort badkaret är. Mät upp din yta hemma och se ifall det passar med det hörnbadkar som du gillar. Ett hörnbadkar sätt ju precis som det låter i ett hörn och tar inte mycket mer plats än ett vanligt standard badkar.

 

Vi har ett lutande golv i vårt badrum kan man ha ett hörnbadkar i det?

Ja, självklart kan du ha det. TIll vissa badkar medföljes ställbara fötter. Du kan justera dessa ben i höjdled vilket gör att du kan ställa in benen rätt så ditt hörnbadkar står stadigt.

 

Vissa hörnbadkar säljs med frongavel ingår den eller är det ett tillval?

Frontgavel är något som inte alla badkar säljs med. Det är vissa utav vår tillverkare där detta säljs som tillval. Det ingår inte i köpet men vid ditt köp kan du välja till frontgaveln.

 

Är det lätt att städa under ett hörnbadkar?

Ja, det är inga som helst problem att städa under ett hörnbadkar. Ifall karet har en front så skjuter du den enkelt åt sidan och genomför din städning under karet.

 

Hur ska man hålla rent sitt hörnbadkar?

Tänk på att efter användning av ditt hörnbadkar skölja ur det  från shamporester och annat. Vill du sedan göra rent det rengöringsmedel så rekommenderar vi att ni använder såpa och ljummet vatten. Torka rent med mjuk tvättsvamp så emaljen på badkaret inte utsätts för onödiga repor.

 

Hur många liter får plats i ett hörnbadkar?

Det får plats från 150-210 liter. Allt är beronde på vilken storlek du väljer på ditt hörnbadkar.