Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BADRUMSFLÄKTAR

En väl utvald badrumsfläkt bidrar till ökad bekvämlighet och trivsamhet i ditt badrum. Buildor.se erbjuder ett gediget urval av bästsäljande badrumsfläktar från bland annat Klimatfabriken, Malmbergs, Pax och Fresh.

Fuktstyrd badrumsfläkt

Ett badrum ska vara synonymt med renlighet och fräscha dofter. Om du upplever att du har problem med att vissa lukter hänger sig kvar i ditt badrum under en längre tid kan det vara hög tid att beställa en ny badrumsfläkt. Samma sak gäller om du har problem med imma och fukt från varmvattnet i ditt badrum. Det är viktigt att ha en bra luftomsättning i hela hemmet, och framför allt i badrummet. Om du märker att det samlas fukt och imma på din badrumsspegel långt efter att du stängt av vattenflödet betyder det att ventilationen i ditt badrum inte är optimal, och då kan det vara läge att köpa en ny badrumsfläkt. Om du köper en badrumsfläkt med ljussensor och fuktstyrning varvar den dessutom upp automatiskt så fort du kliver in i badrummet.

Hitta rätt fläkt till ditt badrum

Det finns en mängd olika badrumsfläktar att välja mellan i vårt sortiment. Bland annat kan vi erbjuda Pax Passad-fläktar både med och utan kallrasspjäll, eller varför inte prisvinnande Klimatfabriken Klimat K7 som har sex valbara ventilationslösningar samt en värmeförflyttare? Flera av våra badrumsfläktar har grundventilation vilket innebär att fläkten går kontinuerligt för att skapa en nyttig luftomsättning. Denna ventilation minimerar risken för fuktbaserat mögel. Att montera en ny badrumsfläkt är dock ingenting du bör göra själv förutsatt att du inte har rätt behörighet. All fast elinstallation bör och ska utföras av en legitimerad elektriker, dels för att jobbet ska bli väl utfört men även för att du kan gå miste om försäkring och garantier om du väljer att installera fläkten själv.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Airmove (3)
 2. Fresh (12)
 3. Habo (3)
 4. Malmbergs (24)
 5. Pax (17)
 6. Purus (3)
Pris
0 kr 1695 kr 0 kr to 1695 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 62

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 62

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4