Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig badrumsfläkt på nätet från PAX

Badrumsfläkt för ökad bekvämlighet

I denna katergori har vi valt att samla några av dem bästsäljande badrumsfläktarna från bland annat Klimatfabriken, Pax och Fresh. 

 

När bör man köpa en badrumsfläkt?

Ett tydligt tecken på när du behöver en ny badrumsfläkt är när du upplever att du har varit på toaletten och det tar lång tid innan lukten försvinner eller att du tagit en varm dusch och imman på din badrumsspegel håller sig kvar väldigt länge. Ett annat exempel är om du har en ständig upplevelse av fukt i ditt hem eller om du upplever ofta en lukt som om det vore instängt och även att det är imma på insidan av dina fönster, vilket är ett tydligt tecken på en sämre luftomsättning. Det är vanligt att man kan uppleva imma på fönsterna när det saknas tilluft. Ett bra tips är då att köpa en fläkt som går på ett kontinuerligt varv för att säkerhetsställa luftombyte i bostaden. Om din fläkt dessutom har ljussensor och fuktstyrning varvar den automatiskt upp när du kliver in i badrummet samt ser till att fukten ventileras bort. 

 

Kan jag montera badrumsfläkten själv, eller bör jag anlita en hantverkare?

Har du ingen behörighet är svaret att du behöver en hantverkare. All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör och detta för att jobbet ska bli väl utfört och att försäkring och garanti skall gälla.

 

Vad är det för skillnad mellan Pax passad 30 och 31?

Skillanden är att pax passad 31 levereras med kallrasspjäll och pax passad 30 gör det inte.

 

Vad menas med att Klimatfabriken's badrumsfläkt Klimat K7 ger sju fläktar i en?

Jo, detta på grund av att klimat K7 har sex stycken valbara ventilationslösningar samt en värmeförflyttare med en inbyggd termostat.

 

Vilka badrumsfläktar har grundventilation från och vad menas med det?

Vad som menas med att en badrumsfläkt har grundventilation är det har en kontinuerlig drift. På så sätt kommer ert hem och badrum ha en nyttig luftomsättning som påverkar hela husets inneklimat och minimerar risken för mögel på grund av fukt. Läs alltid i produktbeskrivning för att se vad som ingår i en badrumsfläkt. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Airmove (3)
 2. Fresh (10)
 3. Habo (3)
 4. Klimatfabriken (7)
 5. Malmbergs (24)
 6. Pax (17)
 7. Purus (3)
Pris
0 kr 1850 kr 0 kr to 1850 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 67

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 67

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5