Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig bastudörr till din bastu på nätet

Bastudörr i säkert kvalitetsmaterial

Det är svårt att veta hur ofta en bastu kommer att användas. Hur ofta du än väljer att använda din bastu kommer din bastudörr att utsättas för en extrem påfrestning, speciellt om du använder din bastu frekvent. Därför är det viktigt att bastudörren håller hög kvalité. En glasdörr är därför att rekommendera då glaset är ett dött material och är därför okänslig för klimat- och temperaturförändringar.

 

Din bastudörr ska vara lätt att öppna samtidigt som den håller värmen inne i bastun och inte släpper in kyla utifrån. Det vanligaste träslaget på en bastudörr är fur eller gran. Bastudörrar av glas är väldigt populära och lite modernare än trädörrarna. Glasdörrarna kan exempelvis vara av klarglas , frostat glas eller tonade. Glasdörren ger din bastu ljus, luft och öppnar på något sätt upp ytan på din bastu. På detta sätt känns inte din bastu lika trång och instängd. Glaset som används på glasdörrarna är härdat glas vilket minimerar risken för glassplitter. Det tjocka glaset ger också en bättre isoleringsförmåga så att du ska kunna hålla värmen i bastun!

 

Lås, metall eller andra avancerade öppningsanordningar är förbjudna att ha på bastudörren av säkerhetsskäl. Dörren ska inte på något sätt få gå i baklås! Bastudörrarna kommer med rejäla handtag i trä vilket inte ska bytas ut eller ändras på något sätt. Bastudörren ska vara hängd så att den öppnas utåt. Dörren ska sluta helt tätt mot karmen när den stängs samtidigt som det inte får finnas någon risk för att dörren slår så den fastnar. Är du osäker på installationen är det bäst att ta hjälp av en hantverkare. Rotavdragsgillt gäller om din bastu är placerad i ditt hus.

 

I vår kategori för bastudörrar hittar du bastudörr från Tylö och Exacta. Kika gärna på bastudörren Gran från Tylö med silicontätningslist som bidrar till att din bastu kan hålla värmen samtidigt som den enkelt och smidigt hålls stängd med hjälp utav ett magnetlås. Då dörren går i en klassisk och stilren design är den lättanpassad i de flesta bastumiljöer. Tylö har sedan lång tid tillbaka varit en stor och välkänd leverantör av bastu och vad som behövs därtill och man kan därför alltid känna dig trygg i att de håller en hög kvalitet i sin tillverkning. Beställer du din dörr här så får du den dessutom levererad hela vägen hem till dörren och utan extra kostnad inom ett par dagar från det att du gjort beställningen!  Från Exacta finner du även en rad olika bastudörrar och annat du kan tänka dig behövas till din bastu. Ta dig en titt!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Exacta (8)
  2. SaunaSweden (4)
Pris
0 kr 6645 kr 0 kr to 6645 kr

12 artiklar

Minskande ordning
per sida

12 artiklar

Minskande ordning
per sida