Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

DUSCHKABINER

I vår kategori för duschkabiner finner du kompletta duschpaketlösningar från badrumsmärket Ifö, Arrowshower och Svedbergs. Här hittar du populära, klassiska och billiga duschkabiner, men även de lite mer lyxiga med både takdusch och duschmunstycke. Dessa duschkabiner kommer att passa utmärkt i ditt hem. Kabinerna är tillverkade så att de ska var enkla att dra fram för rengöring samtidigt som de är stabila att stå i med hjälp av rundade ställbara fötter som sitter under kabinen. Se Duschkabin Solid SKH från Ifö i storleken 70x90 som är lätt att passa in i de flesta utrymmen. Vill du ha en lite lyxigare version så kan vi rekommendera dig att kika på Ifös lyxutföranden som innefattar lyxpelare, takdusch, handdusch. Samt att den levereras med standard utrustning som slang, duschstång, avställningshylla. Duschen är enkel att placera i rummet då den har dörrar som går att öppna åt båda håll.

Duschkabiner med många funktioner

Från Arrowshower finner du duschkabiner med en mängd funktioner, för de stunderna du vill dra ut på duschandet ett tag och koppla av. Lyssna på radio samtidigt som du duschar eller får en fotmassage i duschkabinens massagefunktion. I duschkabinerna ingår oftast massagehanddusch, fotmassage, kroppsduschar, takdusch, termostat, radio, LED-display med touch-knappar, LED-takbelysning, färgskiftande LED-väggbelysning, sittplats, spegel och hyllor. På vissa modeller finner du även USB-kontakt för MP3-musik så att du kan välja exakt vilken musik du vill lyssna på. Väljer du en duschkabin från Arrowshower får du en spaupplevelse i ditt eget badrum.

Duschkabiner i olika storlekar

Våra duschkabiner kommer i olika utföranden och storlekar. Vissa är mer rundade i formen, medan andra är raka linjer eller som en pentagonal. Populära storlekar för duschkabiner är 80x80 eller 70x90 cm, då de passar i de flesta badrum. Ett exempel är Ifös duschkabin Solid 70x90 eller Milobad duschkabin 80x80.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (13)
 2. Duschy (4)
 3. Gustavsberg (2)
 4. Ifö (25)
 5. Milobad (3)
Glas
 1. Frostat (1)
 2. Klarglas (18)
 3. Mönstrat (2)
 4. Screentryckt (6)
 5. Tonat (9)
Pris
0 kr 25054 kr 0 kr to 25054 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 47

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 47

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3