Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Duschkabiner

En duschkabin som gör duschandet enkelt

Det är inte ofta vi har tiden, eller lusten, att bada i badkar. Vanligast när vi idag vill bli rena är att ta en stående dusch. Varma vattenstrålar som rinner ned längst med ditt huvud i 10-15 min medan du tvättar kroppen och huvudet. Sedan stänger du av duschkranen, tar din handduk och går ut för att starta, fortsätta eller avsluta din dag. En dusch är inte lika omständigt som ett bad utan går väldigt snabbt, om man själv vill det såklart. Duschkabin ger dig stor frihet att, nästan oberoende av avlopp och våtskikt, placera duschkabinen var du vill i ditt badrum. Du kan faktiskt till och med placera duschkabinen framför ett fönster eller element. När det är dags att rengöra duschkabinen rekommenderar vi dig att använda en gummiskrapa eller en mjuk trasa och fönsterputs. Undvik helst rengöringsmedel med slipmedel eller städsvampar då de kan orsaka repor. Vaxa duschkaret på din kabin ungefär varje år, med vanligt bil- eller båtvax, så förenklar du rengöringen av plastytan. 

 

I vår kategori för duschkabiner finner du kompletta duschpaketlösningar från badrumsmärket Ifö, Arrowshower och Svedbergs. Här hittar du populära, klassiska och billiga duschkabiner, men även de lite mer lyxiga med både takdusch och duschmunstycke. Dessa duschkabiner kommer att passa utmärkt i ditt hem. Kabinerna är tillverkade så att de ska var enkla att dra fram för rengöring samtidigt som de är stabila att stå i med hjälp av rundade ställbara fötter som sitter under kabinen. Se Duschkabin Solid SKH från Ifö i storleken 70x90 som är lätt att passa in i de flesta utrymmen. Vill du ha en lite lyxigare version så kan vi rekommendera dig att kika på Ifö's lyxutföranden som innefattar lyxpelare, takdusch, handdusch. Samt att den levereras med standard utrustning som slang, duschstång, avställningshylla. Duschen är enkel att placera i rummet då den har dörrar som går att öppna åt båda håll. 

 

Från Arrowshower finner du duschkabiner med en mängd funktioner, för de stunderna du vill dra ut på duschandet ett tag och koppla av... Lyssna på radio samtidigt som du duschar eller får en fotmassage i duschkabinens massagefunktion. I duschkabinerna ingår du oftast massagehanddusch, fotmassage, kroppsduschar, takdusch, termostat, radio, LED-display med touch-knappar, LED-takbelysning, färgskiftande LED-väggbelysning, sittplats, spegel och hyllor. På vissa modeller finner du även USB-kontakt för MP3-musik så att du kan välja exakt vilken musik du vill lyssna på. Väljer du en duschkabin från Arrowshower får du en spaupplevelse i hörkanten av ditt badrum.

 

Är du den som bryr dig om design och utseende, men självklart även kvalité, ska du definitivt ta en titt på Sverbergs duschkabiner. Duschkabinerna utstrålar lyx och det är tydligt att kabinerna är skapade med omsorg från varje hörn och vrå. Vi låter dushkabinerna från Svedbergs få tala för sig själva. Ta en titt! Du kommer inte att bli besviken.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (13)
 2. Duschy (4)
 3. Gustavsberg (2)
 4. Ifö (25)
 5. Milobad (4)
Glas
 1. Frostat (1)
 2. Klarglas (18)
 3. Mönstrat (2)
 4. Screentryckt (6)
 5. Tonat (9)
Pris
0 kr 25054 kr 0 kr to 25054 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 48

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 48

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3