Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

UTEDUSCH

En utedusch är en härlig upplevelse på sommaren när solen skiner starkt. Har du en trädgård bör du absolut utnyttja den fria känslan av miljön och njuta av en dusch i värmen. En soluppvärmd utedusch finns i olika varianter och modeller. I vårt sortiment finner du uteduschar från 18 liter och uppåt. Det är viktigt att tänka kring hur stor kapacitet du vill att din utedusch ska ha vid ditt köp beroende på hur ofta och hur länge du vill kunna duscha. Man kan säga på ett ungefär att en utedusch med kapacitet på 35 liter klarar av en dusch med behaglig temperatur på vatten i cirka 18 minuter.

Utedusch vid poolen eller på altanen

En stekhet sommardag är det skönt att kunna duscha av sig utan att behöva gå in. Att ha en utedusch på altanen eller vid poolen ger en härlig frihetskänsla, och blir ett fint minne från sommaren. Du kan även montera en utedusch vid båthuset eller bryggan, eller i anslutning till en fristående bastu på tomten. För att använda en utedusch kopplar du din trädgårdsslang till den installerade duschen. Innan du använder uteduschen behöver vattnet värmas upp av solen i några timmar. Det uppvärmda vattnet blandas ut med det vatten från den inkopplade trädgårdsslangen för att kunna ge dig önskad och behaglig temperatur under en längre period. Vill du duscha på morgonen då solen inte hunnit värma upp vattnet än fungerar det ändå då vattnet värms upp under föregående dag, men det blir inte lika varmt som det skulle varit om vattnet värmts upp samma dag. Vi rekommenderar att du köper till ett trädäck till din utedusch så att du inte står och duschar i en gyttjepöl som vattnet kan skapa då det efter tag kommer att bli hål i marken. Från Demerx finner du även vattenuppsamlare som du kan ha under trädäcket.

Utomhusduschar med soluppvärmd varmvattenberedare

I vår kategori för utomhusduschar hittar du duschar från Demerx, samt tillbehör som du kan tänkas behöva till din dusch. För lite extra miljötänk vill vi tipsa om vår utedusch Sunny 20 kompakt som har en soluppvärmd varmvattenberedare. På så sätt kan du hålla både din energiförbrukning och kostnader nere. Nedan finner du även Sunny 40 från Demerx som rymmer 40 liter vatten men som också har en fotdusch. Detta ger en ca 20 minuter lång gratis varm dusch, och den kopplas enkelt från din trädgårdsslang men funkar lika bra med en fast installation. Demerx har även kombifästen med en uppfällbar handduksstång till uteduscharna. Kombifästet tillåter dig att köpa till duschhyllor som sedan hängs på krokarna av kombifästet. Att ha en duschhylla är väldigt praktiskt då den låter dig förvara tvål, schampoo och andra hygienprodukter. Viktigt att komma ihåg med en utedusch är dock att den måste tömmas och förvaras frostfritt under vintern. På så sätt kan du använda din dusch år efter år då den är Beställer du din utedusch hos oss får du den hemskickad hela vägen till dörren.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Demerx (9)
  2. Hozelock (1)
  3. Planet Pool (1)
  4. Poolexperten (2)
  5. Swim & Fun (5)
Pris
0 kr 6150 kr 0 kr to 6150 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 18

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 18

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2