Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Vägghängda Toaletter

En vägghängd toalett kan ses som en modernisering av badrumsmiljön

I vår kategori för vägghängda toaletter hittar du vägghängda toaletter från Ifö, Ido, Gustavsberg och många fler. 

Toaletten är en nödvändighet och bland det allra viktigaste i ett badrum, även om det kanske inte är det snyggaste i rummet. Men detta betyder inte att toalettstolen inte kan vara elegant. Toaletten måste hålla standard för form och kvalité så att toalettbesöket ska blir så behagligt som möjligt. Vart toaletten än står kommer den att synas ordentligt vilket gör designen viktig. Den vägghängda toalettstolen, även kallad frihängande toalettstol, monterad på väggen är definitivt en toalettstol i en klass för sig tack vare den enastående designen. Vattencisternen är ofta gömt bakom kakel eller väggmattan. Vattenlåset är ofta ett p-lås av naturliga skäl. Inte bara är den vägghängda toalettstolen en snygg lösning men även i längden en praktisk lösning, då du enkelt kan rengöra golvet under stolen. Vattencisternen och rördragningarna göms i väggen och syns inte alls vilket gör toaletten stilren och smakfull. Du kan placera din vägghängda toalett i valfri höjd och tack vare det lilla formatet kommer ditt badrum att se större ut.

 

Tänk på att vart avloppet i din toalett står. Det vanligaste är att att avloppet går ut genom rör i golvet, Har du däremot avloppet i väggen passar den vägghängda toalettstolen perfekt. Vill du en vägghängd toalettstol fastän du har avloppet i golvet bör du rådgöra med en rörmokare då det ibland faktiskt går att flytta golvaloppet till väggen. Då måste du också ha byggnadstillstånd då du gör ändringar i den fasta VVS installationen. 

 

En vägghängd toalett ger ett elegant och stilrent badrum, där toaletten blir en del av badrumsinredningen. Här har vi ett brett sortiment av toaletter med massor av olika funktioner i diverse designer som vi tror kan falla dig i smaken. Kika på Gustavsbergs ROT 339 med standardsits som kommit att bli en av våra bästsäljande vägghängda toaletter, då den har ett avstämningsmått med tidigare svensk standard vilket gör att du enkelt kan byta ut din gamla vägghängda toalett mot denna modell. Eller tycker du att det är praktiskt och snyggt med en toalettstol utan rygg så vill vi tipsa om att ta en titt på någon av våra Sign Art toaletter från Ifö. Otroligt snygga och moderna vägghängda toaletter som inte tar mycket plats i badrummet. 

 

En annan bästsäljare är Nautic ROT 5522 som har både C+ och dubbelspolning. Genom att skaffa en toalett med C+ underlättar du rengöringen av toaletten avsevärt då en C+ behandling innebär att toaletten är extra ytbehandlad och då blir smutsavdunstande. Oavsett om du vill ha en toalett med mjuksits eller hårdsits så kommer du hitta den här!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Duravit (8)
 2. GROHE (2)
 3. Geberit (11)
 4. Gustavsberg (12)
 5. IDO (3)
 6. Ifö (18)
 7. SANIFLO (2)
 8. Tece (2)
Pris
0 kr 47493 kr 0 kr to 47493 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 57

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 57

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4