Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp urinoar på nätet

Urinoar i stil - för din trevnad

En urinoar är en sanitär VVS armatur som används endast för urinering, främst av män. Urinoaren, även kallad pissoar i vardaglig term, kan se ut som en enkel behållare eller vägg, med dränering och automatisk eller manuell spolning. Det finns även vattenlösa urinoarer. Det vill säga att de inte har spolvatten. Urinoaren ska användas från en stående position. I allmänhet är urinoaren avsedd att användas av män, men det finns även kvinnligt utformade urinoarer. Urinoarer är väldigt vanliga i offentliga miljöer med mycket besökare. Anledningen till varför urinoarer finns i offentliga toaletter är på grund av effektiviteten. Användningen är snabbare än en "vanlig" golvstående eller vägghängd toalett då det inte finns några dörrar att stänga, lås att låsa, sitsar att fälla upp osv. En urinoar tar även upp mycket mindre plats och förbrukar mindre vatten per spolning (ibland till och med inget vatten alls) än en golv- eller vägghängd toalettstol. 
 

Hos oss finner du urinoarer från väletablerade varumärken, så att du kan vara säker på att du får en urinoar som kommer att hålla länge.
Ta en titt på Ifö Urinal Med Integrerad Sensor. En snygg urinoar med en integrerad sensor som är dold i porslinet och har en integrerad elektronik. Sensorn registrerar närvaro mellan 0-50cm avstånd. Efter en 2 sekunders fördröjning spolar toaletten av sig själv. När man lämnat sensorns känslighetsområde sker en längre efterspolning. Vem sa att en urinoar inte kan vara både snygg och smart?
 

En annan snygg urinoar från Ifö är Urinal Cero 4125. Urinoaren har en unik form och geometri vilket ger badrummet elegans. Urinal Cero 4125 är vattenfri vilket gör att installationen inte kräver någon vatten- eller elanslutning. Urinoaren fungerar med en miljövänlig olja som har dofttillsats för att stoppa urindoften.

Du kanske är ute efter en helt annan look och vill ha en rostfri urinoar vilket ger en annan stil och känsla än en i porslin. Se då Ifö Urinal Public Steel för väggmontering. Du kan även köpa till passande skiljeväggar vilket kan vara bekvämt att ha mellan urinoarerna.


Ett annat stort varumärke som har urinoarer i hög kvalité är IDO. Från IDO finner du urinoarer som är ganska olika när det kommer till design än Ifö's urinoarer. IDO Vattenfri Urinal 51026 är en av IDO's snygga urinoarer med en väldigt enkel och ren design. En armatur behöver inte alltid vara extravagant för att för att vara snygg. Ibland räcker en väldigt enkel design. IDO Urinal 51427 är en annan urinoar med en clean design och ett väldigt bra pris.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Gustavsberg (4)
  2. Ifö (1)
Pris
0 kr 2675 kr 0 kr to 2675 kr

5 artiklar

Minskande ordning
per sida

5 artiklar

Minskande ordning
per sida