Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp utomhusspa från Svenska Badrumsinredningar

Utomhusspa för din avkoppling

Ett spabad utomhus är väldigt avslappnande. Tänk dig själv att se ett rykande bubbelbad i trädgården eller uteplatsen när frosten ligger på trädgrenarna. Bara för att sedan kunna doppa fötterna i det heta vattnet och sedan sluta ögonen medan kroppen masseras utav flertals jet-strålar. Att få vara själv kan vara väldigt avkopplande men att få dela denna glädje med vänner är också något vi rekommenderar. Vi har även träningsspa från Passion spas där du, i träningsdelen, kan välja att ha en lägre temperatur och sedan välja att krypa in i den varmare delen när du tränat klart, perfekt för musklerna som varit igång och tränat. En bubbelpool passar lika bra när solen skiner som det passar när det är kyligare ute, då du själv reglerar temperaturen i vattnet.

I vår kategori för utomhusspa har vi samlat spabad som kan förgylla din trädgård eller uteplats med både komfort- och stil. Här hittar du spabad i flera olika modeller, storlekar och utföranden så att du enkelt ska kunna anpassa badet efter just dina önskemål. Där du och dina nära och kära kan njuta och koppla av. 

Är du ute efter ett fyrkantigt bad som inte tar för mycket plats men samtidigt lyckas ge gott om badutrymme så kan vi rekommendera att ni kollar in på det mycket prisvärda spabadet Earl från Svenska Badrumsinredningar som har fem platser varav en av dessa är liggplats för maximal avkoppling. Detta finns även i en modell större som erbjuder ytterligare två platser ifall ni är många som ska bada. 

För dig som vill ha ett spabad i rund modell så kan vi erbjuda Spabadet Ametist från Swebad till ett förmånligt pris. Ametist får plats med cirka fem personer och är ordentligt isolerat så att det passar utmärkt för vårt nordiska klimat. Vill man ha ett riktigt stort och rymligt spabad får man inte missa Hydro Zone från Swebad som på sina nästan sex meter erbjuder både en lång simdel samt en spadel med fem sittplatser.  

Maximal lyx till livsnjutaren finnes i Passion Spas spabad Theater som utsmyckas med en 46" stor TV-skärm och fyra stycken Marine högtalare som ger en riktig helhetsupplevelse. Spabadet Theater har ett generöst djup på 116 cm så du garanterat kan sitta med hela kroppen under vattnet och bara fokusera på din avslappning samtidigt som du får en underbar massageupplevelse. Det finns ingen chans att du inte kommer att uppskatta detta fantastiska spabad.

Glöm inte att även kika in på spabadstillbehör så att du underhåller ditt spabad på bästa sätt.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Aqua Finesse (8)
 2. CleanWaterTech (1)
 3. Gemproducts (5)
 4. Kirami (3)
 5. Mspa (38)
 6. Nordpool (17)
 7. Norrsken (4)
 8. Planet Pool (37)
 9. Planet Spa (14)
 10. Poolexperten (1)
 11. Skånska Byggvaror (16)
 12. Svenska Badrumsinredningar (6)
Form
 1. Kvadratisk (14)
 2. Rektangulär (1)
 3. Rund (5)
Pris
0 kr 298000 kr 0 kr to 298000 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 150

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 150

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5