Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

UTOMHUSSPA

Ett utomhusspa kan vara den ultimata avkopplingen för både kropp och sinne. Föreställ dig en rykande het bubbelpool i trädgården eller på uteplatsen när frosten ligger täckt över gräsmattan, sen doppar du fötterna i det heta vattnet och sluter ögonen medan kroppen masseras av jetstrålar. Att njuta ensam är såklart avkopplande, men delad glädje är som bekant dubbel glädje och med ett stort utomhusspa från Buildor.se får både familj och vänner plats. En bubbelpool passar lika bra när solen skiner som den passar i lite kyligare temperaturer. Värmen i poolen? Den är helt upp till dig.

Unna dig ett utomhusspa

I vår kategori för utomhusspa har vi samlat flera stilfulla spabad som förgyller din trädgård eller uteplats. I vårt sortiment hittar du spabad i flera olika modeller, storlekar och utföranden så att du enkelt kan unna dig spabadet som är perfekt för just dig. Är du ute efter ett fyrkantigt bad som inte tar för mycket plats men samtidigt är generöst i sin volym kan vi rekommendera det mycket prisvärda spabadet Earl från Svenska Badrumsinredningar. Med fem sittplatser och en liggplats kan hela familjen få en gemensam stund av total avkoppling. Från Svenska Badrumsinredningar kan vi också erbjuda spabadet Denver i ett något större utförande med två ytterligare platser.

Spabad utomhus för nordiskt klimat

För dig som vill ha ett spabad i en rund, badtunne-modell så kan vi erbjuda spabadet Dallas från Svenska Bad till ett förmånligt pris. Dallas rymmer 3-4 personer och är ordentligt isolerat för att passa vårt nordiska klimat. Vill man ha ett något större spadbad av samma modell finns även Dallas XL i ett rymligare utförande. Glöm inte heller du alltid kan hitta de flesta tillbehören till ditt spabad i vår kategori för spabadstillbehör, och om du skulle ha några frågor om ditt spabad är du alltid välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Aqua Finesse (8)
 2. Bestway (12)
 3. CleanWaterTech (1)
 4. Gemproducts (5)
 5. Kirami (3)
 6. Mspa (38)
 7. Nordpool (17)
 8. Norrsken (4)
 9. Planet Pool (36)
 10. Planet Spa (14)
 11. Poolexperten (1)
 12. Skånska Byggvaror (15)
 13. Svenska Badrumsinredningar (6)
Form
 1. Kvadratisk (16)
 2. Rektangulär (1)
 3. Rund (10)
Pris
0 kr 298000 kr 0 kr to 298000 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 160

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 160

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5