Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig dörrkarm från Swedoor på nätet

Dekorativa dörrkarmar med stor variation på mått

Dörrkarmen utgör en del av dörrens helhetsintryck. Har du en vacker karm kan du endast byta ut dörren så länge måtten och infästningen är densamma. Dörrar tillverkade efter 1972 är försedda med något kallat snap ingångsjärn som är otroligt enkla att hantera och håller din dörr stadigt på plats. Detta gör att det blir väldigt enkelt att byta dörr. Att hitta en karm som passar din inredning och resterande interiör i huset är enkelt. Du bör även tänka på att dörrkarmen passar ihop med tröskeln. Det är vanligt att man idag helt och hållet väljer bort tröskeln vilket ger bättre handikappsanspassning samtidigt som golvet får flöda fritt mellan rummen.

En dörr kan bli så mycket mer än en simpel passage beroende på hur man väljer att se den. Beroende på vilken dörr du har och vad dina mål är, så kan du behöva välja dörrkarm med olika mått. På buildor.se kan du välja bland ett gott sortiment av dörrkarmar och välja mellan en stor variation på måtten. Då blir det givetvis enklare för dig att finna just det som du söker efter! 

Vikten ligger på att det känns bra, rent dekorativt. Samtidigt ska det vara en praktisk dörrkarm som uppfyller dina förväntningar. Därför har vi sett till att kunna leverera kvalitetsprodukter från mycket duktiga leverantörer inom branschen.

Här hittar du en mängd olika kvalitetsprodukter, vad gäller dörrkarmar, från två välkända och erfarna leverantörer. Undersök mer än gärna vad Swedoor har att erbjuda. Välkommen att köpa dörrkarmar här hos oss på buildor.se till ett bra pris!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 1153 kr 0 kr to 1153 kr

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

6 artiklar

Minskande ordning
per sida