KÖP DÖRRHANDTAG & BESLAG ONLINE FRÅN HABO

Dörrhandtag och beslag som passar dina dörrar
I vår kategori för dörrhandtag och beslag har vi samlat ett brett sortiment av handtag från välkända varumärken som Habo och Beslag Design. I vårt sortiment finner du flera olika designer, så att du ska hitta något oavsett om du gillar moderna inslag eller om du föredrar den klassiska stilen. 

 

Förr var det vanligare med vridbara knoppar som dörrhandtag till innerdörrarna. Det var vanligt att knopparna var av porslin och hade blomstermålningar liksom en dekoration på dörren. Denna typ av dörrhandtag används väldigt sällan idag då det med tiden kom andra handtag på marknaden som helt enkelt var mer praktiska och då kunde inte knopparna hålla måttet. Att ha knoppar på lådor eller skåp är självklart väldigt vanligt och är satt som standard i de flesta hus, men när det kom till något så tungt som en dörr där knoppen måste vridas är det svårt att få grepp om knoppen. Att vrida på knoppen för att öppna en dörr blir många gånger tungt för både barn, rörelsehindrade och äldre.

 

Idag är det vanligast med materialet mässing när det kommer till dörrhandtag för innerdörrar. Handtagen kan vara mattborstade, blankpolerade, brunoxiderade, antikbehandlade eller förnicklade. Andra vanliga material är nickel, krom, aluminium och samak. Det är även väldigt vanligt att man kombinerar metall med termoplaster i olika kulörer eller trä på greppdelen av handtaget. Tänk på att handtaget gör väldigt mycket med stilen på din dörr och inredningen i rummen dörren gränsar till. Genom att endast byta handtag kan du förändra utseendet på en hel area och fräscha upp dörren ganska rejält. Men det är inte endast på grund av utseendet vissa vill byta ut sina dörrhandtag. Det kan helt enkelt vara så att man vill kunna låsa en dörr som idag inte har något nyckelhål.

 

Vill du ha en enkel modell på dina handtag så föreslår vi att du tittar på vårt stora utbud av Habos lekfulla handtag som passar lika bra till sovrumsdörren som till barnrummet. Habos innerdörrhandtag finns i många olika färger och ger ett glatt lyft till vilken dörr som helst. Men självklart finns det även innerdörrhandtag i lite mer klassiska eller retro stilar i mässing eller aluminium. Här hittar du även WC-beslag som är enkla att installera på din toalettdörr. Från Habo finner du även vackra portklappar och ringklockor för både utsmyckning och funktion. Från Beslag Design finner du stilrena handtag som lyfter upp hela dörren med dess vackra design. 

 

Har du några frågor eller funderingar kring ditt val av dörrhandtag eller beslag så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Sort By
Page
Produktbild
Hoppe
Pris från 259,00 kr
Produktbild
Hoppe
Pris från 269,00 kr
Produktbild
Habo
575,00 kr
Produktbild
Habo
145,00 kr
Produktbild
Hoppe
Pris från 279,00 kr
Produktbild
Habo
36,95 kr
Produktbild
Habo
159,00 kr
Produktbild
Habo
145,00 kr
Produktbild
Habo
289,00 kr
Produktbild
Habo
239,00 kr
Produktbild
Habo
1 009,00 kr
Produktbild
Habo
285,00 kr
Sort By
Page