Billiga skjutdörrar & dörrvalv från Lundbergs 

Skjutdörrar och dörrvalv ger en ny touch i ditt hem

Många är trötta på hur hemmet ser ut då det sett likadant ut under en längre period. Ett rum med en enkel dörr säger inte mycket om inredningen och stänger ute det som finns på andra sidan rummet. Det kan kännas aningen trist. Väljer du att införskaffa ett dörrvalv kommer du göra mycket av något så enkelt som en dörröppning. Hela rummet kommer att förändras då dörrvalven tillför klass, stil och lyx med en otrolig elegans. Ett dörrvalv öppnar upp rummen och gör att det genast känns mycket större. Den mäktiga känslan man får när man går in i ett rum med ett dörrvalv är svår att överträffa. Att byta ut dörren mot ett dörrvalv i exempelvis vardagsrum och kök är en oslagsbar idé. Ditt hem kommer att kännas som ditt alledels egna palats.

Vi vill passa på och tipsa om Lundbergs Valv Roma 2000 Vit som är ett stort dörrvalv som öppnar upp ditt rum med dess vackra form. Detta dörrvalv finns även i obehandlad MDF. Är du ute efter ett mindre dörrvalv bör du kika på Lundbergs Valv London.

Vill du ändå kunna ha möjligheten att kunna avskärma rummet på ett smidigt men ändå snyggt sätt ska du absolut ta en titt på skjutdörrar från DecoSlide. Ta exempelvis en titt på DecoSlide SHAKE© Skjutdörrar, Gyllene Ek som har en fantastisk ljus ekfärg som är svår att inte bli förälskad i. Skjutdörrarna passar perfekt att ha som garderobsdörrar. På detta sätt sparar du plats och tillför även en vacker inredningsdetalj till ditt rum. Är du ute efter något mörkare i färgen är även DecoSlide SHAKE© Skjutdörrar, Grå Ek otroligt snygg. Är du ute efter en enkel rumsavdelare om du exempelvis bor i en etta och vill avskärma sängen från vardagsrummet är Lundbergs Ramverk Shoji Ek en idealisk produkt. En vacker ekfärg i kombination med vitt ger ett klassiskt och elegant intryck. Du kan även montera rumsavdelaren som en skjutdörr. Vinn plats i hallen och sovrummet eller skärma av framför hemmakontoret och i tvättstugan med hjälp av en skjutdörr!

Med olika modeller, färger och dylikt från både Lundbergs och DecoSlide kan du hitta precis de dörrvalven eller skjutdörrarna som passar just ditt hem och med din personliga stil. Massor med alternativ finns att välja och vraka bland hos oss på Buildor.se till ett lågt pris och snabb leverans, för att alla ska kunna ha möjligheten att lyxa till sitt hem. 

Sortera utifrån
Underkategorier
 1. Skjutdörrar (17)
 2. Tillbehör Skjutdörrar (58)
Varumärke
 1. Decoslide (32)
 2. Habo (41)
 3. Lundbergs (20)
 4. Swedoor Jeld-Wen (3)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (1)
 2. 10-14 vardagar (3)
 3. 2-4 vardagar (41)
 4. 2-5 vardagar (19)
 5. 3-5 vardagar (32)
 6. 4-6 veckor (1)
Pris
0 kr 8395 kr 0 kr to 8395 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 96

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 96

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5