Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

HELTÄCKANDE DISKBÄNKAR

En heltäckande diskbänk har du stor användning av i ditt kök, den underlättar inte bara renhållning och hygien, de kommer även med en snygg design och håller i många år. Här hos oss på Buildor.se hittar du ett brett sortiment av heltäckande diskbänkar från flertalet välkända varumärken!

Hel diskbänk

Om du väljer en hel diskbänk till ditt kök får du en integrerad lösning med diskho och diskbänk i ett, och de kommer i många storlekar, på den större modellen får du både får plats att jobba och plats med två diskhoar. I denna kategori har vi samlat ett brett sortiment av heltäckande diskbänkar från många olika välkända varumärken som Ifö, Franke, Contura, Intra och Decosteel. För dig som vill ha en vändbar diskbänk så kan vi rekommendera att titta på vår insatsbänk från Intra.

Diskbänk rostfri heltäckande

I många gamla kök lever den här typen av diskbänk kvar, och det säger en hel del om hållbarheten. Idag finns det många alternativ att välja mellan, och du kan styra var du vill placera diskhon så det passar in i underskåpen. Vi säljer samtliga av våra diskbänkar till riktigt förmånliga priser och har alltid en snabb leverans. Och självklart får du alltid din diskbänk hemlevererad hela vägen till dörren. Välkommen att kolla in vårt utbud av heltäckande diskbänkar, vi är helt övertygande om att här finns en bänk för alla!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (55)
 2. Contura (50)
 3. Decosteel (8)
 4. GROHE (2)
 5. Ifö (23)
 6. Intra (4)
 7. Nordic Tech (15)
 8. Stala (27)
Pris
0 kr 8415 kr 0 kr to 8415 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 184

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 184

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5