Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Entrétak

Entretak och skärmtak av mycket god kvalitet

I denna kategori kommer du finna allt från entretak i aluminium och akryl, till farstutak i obehandlad gran och allt detta från våra kända tillverkare GOP och Jabo. Ifall du bor i villa, radhus eller vill göra en mer varm entré till ditt sommarhus så kan du enkelt göra det med ett entretak. Det finns många fördelar med att ha ett entretak, allt från att hinna fälla upp paraplyet innan man är dyblöt till att faktiskt få sin nyinköpta dörr att falla under en giltig garanti då den endast gäller hela vägen ifall du har ett entretak. Detta är det många som inte vet.

Vi har kikat på ett farstutak och under vad man behöver för att få det komplett?

Farstutaket säljs med alla monteringsdetaljer och du kan enkelt justera konsolerna i sidled. Det du behöver köpa till är själva taket som du vill pryda det med. En del väljer att pryda det med takpannor medan andra lägger takpapp eller takplåt.

Vad bör man tänka på gällande farstutaket?

Med tanke på att det är obehandlat är det viktigt att ni målar det och sedan gör det i början av varje sommar ifall ni vill att det ska hålla under er livstid. Hanterar man detta på rätt sätt och tar hand om sitt hus så är detta en värd investering.

Vad bör man tänka på när man monterar ett entrétak?

Något som är väldigt viktigt men också väldigt vanligt att många gör fel när man monterar ett nyinköpt entrétak är att man inte fäster det i huset. Många människor har för korta skruvar och skruvar då bara entrétaken i panelen vilket inte är en stabil montering. Se till att ni köper längre skruvar och fäster det ordentligt.

Vad ingår i köpet av vårt entrétak?

Generellt så levereras alla våra entrétak kompletta och färdiga för installation. Men för att vara på den säkra sidan läs på produkttexten vad ingår vid ditt köp.

Hur är kvalitén på entrétaken?

Kvalitén är oerhört hög och följer du bruksanvisning och rekommendationer kommer detta nyinförskaffade tak att hålla hur längre som helst.

Vilka material finns entrétaken i?

Jabo levererar sina entrétak i polykarbonat och aluminium. Lundbergs har ett farstutak som levereras i obehandlat trä från gran. GOP har sina entrétak i alumium och akryl.

Var kan man montera sina entrétak någonstans?

Alla entrétak passar utmärkt för uppsättning vid ytterdörrar, fönster, terrasdörrar och vissa balkongdörrar. Vi har en stor uteplats utan tak finns det något vi kan göra? Absolut, denna fråga får vi ofta och vi har många nöjda kunder som har handlat ett komplett altantak. Altantaken har fler användningsområden och du kan placera dem för olika utomhusändamål, du kan ha dem vid altanen, carport eller din uteplats. Detta är en mycket smart lösning då taket är slagtåligt och är i UV-beständig polykarbonat.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Designtak (34)
 2. Gop (14)
 3. Gotflex (24)
 4. Jabo (10)
 5. Palmako (1)
 6. Superroof (7)
Pris
0 kr 59896 kr 0 kr to 59896 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 90

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 90

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5