Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ENTRÉTAK

I denna kategori kommer du finna allt från entretak i aluminium och akryl, till farstutak i obehandlad gran från våra kända tillverkare GOP, Designtak, Gotflex, Palmako, Superroof och Jabo. Ifall du bor i villa, radhus eller vill göra en mer varm entré till ditt sommarhus så kan du enkelt göra det med ett entretak. Alla entrétak passar utmärkt för uppsättning vid ytterdörrar, fönster, terrassdörrar och vissa balkongdörrar. Det finns många fördelar med att ha ett entretak, allt från att hinna fälla upp paraplyet innan man är dyblöt till att faktiskt få sin nyinköpta dörr att falla under en giltig garanti då den endast gäller hela vägen ifall du har ett entrétak. Under vinterhalvåret skyddar entrétaket mot att snö ligger mot dörren, och du kan lätt öppna dörren om du skulle bli insnöad.

Skärmtak för entré

Våra skärmtak kommer i många olika storlekar, modeller och material. Vissa skärmtak är så stora att de täcker en större yta vid dörren, vilket gör att du även får plats med stol och bord. Jabo levererar sina entrétak i polykarbonat och aluminium, de har även farstutak som levereras i obehandlat trä. GOP har entrétak i aluminium och akryl.

Entrétak i glas

Om du är ute efter ett entrétak i glas kan vi rekommendera Gops entrétak i hydraglas. Den har hög belastningsförmåga, så den klarar mycket snö, och snön glider lätt av den glatta ytan. Om du har en dörr med fönster kan ett entrétak i glas vara lösningen, då du inte förlorar något ljusinsläpp.

Entrétak i trä

De entrétak som är i obehandlat trä behöver målas, och bör målas i början av varje sommar ifall ni vill att det ska hålla under er livstid. Något som många gör fel när man monterar ett nyinköpt entrétak är att man inte fäster det ordentligt i huset. Det är viktigt att inte ha för korta skruvar och fäster entrétaken bara i panelen, det blir inte en stabil montering. Se till att ni köper längre skruvar och fäster det ordentligt. Följ monteringsanvisningarna så håller taket länge. Jabo har farstutak som levereras i obehandlat trä så måla in den i en färg eller olja, förslagsvis samma färg som på dörrfodret.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gop (18)
 2. Gotflex (24)
 3. Jabo (10)
 4. Palmako (1)
 5. Superroof (7)
Pris
0 kr 20015 kr 0 kr to 20015 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 60

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 60

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4