Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga flaggstänger, flaggor & vimplar online från Formenta

Flaggstänger, flaggor och vimplar passande till flaggdagar

I denna kategori har vi samlat samtliga flaggstänger och dess tillbehör från varumärket Formenta som kan tänkas behövas för att få till den där klassisiskt hissade flaggan under våra många flaggdagar. En sak som du ska tänka på innan du handlar en flaggstång är att den ska vara ca 3-4 meter högre än det intilliggande huset. En flagga, eller vimpel, som vackert vajar i vinden skapar en härlig känsla och ett större gemenskap. Det vanligaste är att dagens flaggstänger är gjorda av glasfiber och glasfiberarmering. Glasfibret gör flaggstången lätt och tålig.

Vilka höjder finns er flaggstänger i?

Hos oss finner ni fläggstänger i höjderna 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 14, 16 och 18 meter.

Vilken höjd ska jag ha när jag väljer en flaggstång?

Det som rekommenderas är att du väljer en flaggstång som är en tredjedel högre än huset den placeras bredvid. Tänk att det även kan vara nivåskillnader på din gräsmatta och tomtyta. Är det svårt att installera en flaggstång behövs hantverkare? Ifall du inte är duktig och väldigt händig ska detta inte vara något problem för dig. Men om du inte är det rekommenderar vi dig att använda dig av vår samarbetspartner servicestart, de har hantverkare för alla uppgifter.

Vad har Formenta för garantier på sina flaggstänger?

Formenta har tio års garanti på alla sina flaggstänger.

Vilken land tillverkas flaggstängerna?

Alla Formentas flaggstänger som säljs i Sverige tillverkas här. Deras fabrik ligger i Värnamo.

Hur är kvalitén på Formentas flaggor?

Kvalitén är väldigt bra på alla Formentas tillbehör och när det gäler flaggor så hänger mycket på hur frekvent användandet av din flagga är. Tänk på att flaggan kommer att utsättas för årets alla årstider och allt från snö, regn och sol kommer att påverka utseendet. Vi rekommenderar att ifall du är en person som använder flaggan ofta så kan det vara bra att köpa en ny vartannat år och en vimpel bör du byta ut varje år.

Vilka tillbehör finns att köpa till flaggstängerna?

Det finns en hel del tillbehör och olika flaggor, du kan köpa en varningsflagga, flaggstångskula, reservdelskitt, svenka flaggan och även vimplar.

Hur mycket väger en flaggstång?

Vikten är helt beroende av flaggstångens storlek. Med tanke på att Formentas flaggstänger är tillverkade i glasfiberarmerad polyester vilket gör att de har en mycket låg vikt men samtidigt en enorm styrka. En fullt utrustad flaggstång på 12 meter väger endast 44 kg.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Flagmore (7)
  2. Formenta (23)
  3. Konstsmide (1)
Pris
0 kr 16295 kr 0 kr to 16295 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 31

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 31

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2