Köp vattenutkastare & kompostkvarn till trädgården

För den trädgårdsintresserade är det viktigt med Odling & Skötsel. Vi har kompostkvarn, kompostströ, vattenutkastare, odlingsbänk och mycket mer

I denna kategori finner du kompostkvarn, odlingsvitrin, odlingsbänk, vedkärra, kompostströ, fritidsskyffel, blomkruka, vattenutkastare, varmkompostbehållare, slätvält och mycket annat kul för dit hus och trädgård. Dessa produkter kommer från våra kända tillverkare, AL-KO, Wolf Garten, Hasselfors Garden, Berglund, Fiskars, FM Mattsson, Greenline, Gustavsberg, Hörbybruk, MTD, Neudorff, Odlarbänken, Shelter Logic och Smart and Gren. Trots att det nordiska klimatet lutar åt det kyligare hållet under större delen av året, så är det fortfarande gynnsamt gällande odling, närhelst årstiderna tillåter. Att sköta om sin trädgård och dessutom ha sin egen odling är något som är mycket rogivande. Det är en härlig känsla att kunna skörda sina egna grönsaker, frukter eller vad helst odlaren nu är intresserad av. Inte nog med det, genom att odla själv så bidrar man även till en bättre miljö. Dessutom har man själv kontroll över vilka medel mot skadedjur som används, om man nu vill använda sådana medel överhuvudtaget. Odling och skötsel av trädgård är alltså inte bara något man gör för sig själv. Det bidrar även till en bättre omgivning.

Vad är bra med Gröna lampan?

Det som är bra med produkten gröna lampan är att du kan odla dina växter och örter året runt då lampans ljus ger dem den näring de behöver. Det finns många som tjuvstartar säsongen inomhus på vårkanten och sedan när mark och temperatur är rätt så planeterar man växterna utomhus i sin trädgård. Det smidiga med denna lampa är att när växterna blir högre kan du enkelt justera lampans höjd.

Hur länge lyser era självlysande blomkrukor?

Hur länge de lyser är allt från 8, 15 eller 24 timmer och det beror på vilken inställning ni har på ljusets intensitet. När krukan slocknar går det snabbt och enkelt att ladda om den i den medföljande laddplattan.

Varför ska man ha en kompostkvarn?

Kompostkvarnen är bra att ha exempelvis på vårkanten när man behöver rensa upp alla nyklippta grenar och buskar som ligger på tomten. Har du en kompostkvarn, kan du mala ner detta till finfördelat komposerbart material.

Vi har mycket köksavfall som vi vill ta hand om, vilken produkt rekommenderar ni?

Ifall ni har mycket köksavfall och andra matrester så rekommenderar vi att ni inhandlar en varmkompostbehållare. Den fungerar året runt då den klarar temperaturer ner till -20 grader.

Vi hugger mycket ved och det är jobbigt att bära, finns det smidiga lösningar för det?

Absolut, ifall ni har vedkubben en bit ifrån där ni förvarar veden eller vill ha en smidig lösning då ni ska bära in ved till huset. Då ska ni kika på att införskaffa en vedkärra. Där kan ni enkelt stapla mycket ved åt gången och då den rullar på hjul är det enkelt att förflytta den.

Vad är en odlingsbänk?

En odlingsbänk är en precis som det låter en liten inrutad trälåda på ben som du kan odla dina grönsaker eller blommor i. Det du odlar i din bänk behöver inte beblandas med andra växter ifall du vill särskilja dem åt men också snyggt att vid entrén ha olika blommor i vilket skänker ett varmt välkomnade för dina gäster.

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Odling & skötsel (96)
 2. Skadedjursbekämpning & Växtvård (1)
 3. Snöslungor & Snöskyfflar (1)
Underkategorier
 1. Gödning & Näring (17)
 2. Kompost & Kompostkvarnar (22)
 3. Krukor & Blomlådor (8)
 4. Odlingsbänkar & Odlingsvitriner (22)
 5. Snöskyfflar (1)
 6. Övrigt Odling (25)
Varumärke
 1. AL-KO (2)
 2. Alpina (1)
 3. Berglund (3)
 4. Biolan (2)
 5. Black & Decker (1)
 6. ByOn (2)
 7. Cofa (7)
 8. FM Mattsson (2)
 9. Fiskars (1)
 10. Formenta (2)
 11. Furnhouse (2)
 12. Gop (1)
 13. Greenline (26)
 14. Gustavsberg (1)
 15. Hasselfors Garden (20)
 16. Hozelock (1)
 17. Jabo (5)
 18. Neudorff (11)
 19. Odlarbänken (5)
 20. Redwood Denmark (3)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (7)
 2. 10-14 vardagar (1)
 3. 2-5 vardagar (64)
 4. 3-5 vardagar (10)
 5. 4-5 vardagar (2)
 6. 4-6 vardagar (6)
 7. 5-10 vardagar (8)
Pris
0 kr 6545 kr 0 kr to 6545 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 98

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 98

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5