Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

  • Från
    1495 kr

    Säsongen börjar!
    .

Trädgårdsmaskiner för underhåll av din trädgård

Skaffa en välvårdad trädgård

Vägen till den perfekta trädgården kan verka svår och tidskrävande. Visserligen behöver du lägga ner tid på din trädgård om du vill få den vackra trädgården som alltid syns så vackert på bilder i kataloger. Men det behöver inte alls vara så omständligt som man kan tänka sig att det är. Det är värt att lägga ner de extra slantarna för att underlätta jobbet som krävs för en välvårdad trädgård genom att införskaffa rätt verktyg och maskiner. 

 

Har du en trädgård, har du säkerligen även en gräsmatta. De flesta som har en trädgård behöver därför en gräsklippare. Hos oss finner du självklart bensindriven gräsklippare, elektrisk gräsklippare och batteriklippare. Men det finns även alternativ för den mer bekväma personen; att kunna slappna av i trädgården medan någon annan gör jobbet. Det första som kommer upp i en dels huvud är då ofta att anlita en trädgårdsmästare som gör jobbet åt en. Men vi på Buildor.se har ett mycket billigare alternativ. Genom att köpa en robotgräsklippare från Robomow eller WOLF-Garten spar du mycket tid och kraft. En annan gräsklippare som gör gräsklippandet till en fröjd är åkgräsklipparen från MTD och Arnold. Att klippa en stor gräsmatta är tidskrävande vilket gör det helt klart värt de extra slantarna du kommer att lägga på en åkgräsklippare. Sitt bakom ratten och njut av värmen medan åkgräsklipparen klipper gräset under dig.

 

Det är även viktigt att rengöra det som finns i din trädgård. Ibland kan det uppstå hårt åtsittande smuts på dina trädgårdsmöbler eller på altanen. En trädgårdsslang har inte trycket för att spola bort smutsen och till slut halvstår du där på knäna, som förövrigt säkert är blöta, och försöker skrubba bort smutsen. Inget direkt drömscenario. Med hjälp av en högtryckstvätt från Kärcher eller Nilfisk spolar du snabbt rent smutsen och sparar på så sätt både vatten och din egna energi.  

 

Vi har de verktyg och maskiner du behöver året om. När vintern börjar närma sig är det perfekt att ha ved till sin öppna spis för att tända en härlig brasa. För att slippa värk i ryggen efter att för hand ha huggit ved kräver att vara tränad på en hög nivå, eller helt enkelt genom att införskaffa en vedklyv. Med vintern kommer även snön, och då kan det vara en nödvändighet att ha en snöslunga eller snöskyffel, om man vill spara både på sin rygg och sin energi. Kika på vårt sortiment bland snöslungor för att se vilken som passar just dig bäst. Har du mycket träd runt om dig, eller i din trädgård kan köpet av en lövblås eller lövsug vara en bra idé. Då slipper du alla timmar bakom krattan som kan vara minst sagt frustrerande. Känner du att för att göra en drastisk förändring eller ta bort ett oönskat träd som är i vägen för andra planer så kan det vara värt att köpa en motorsåg istället för att använda en yxa eller såg och inte behöva oroa sig över att slita ut kroppen eller få eventuella skador. Du ser, det finns mycket tid och energi att spara genom de rätta verktygen. Vi hoppas du finner det du söker efter.