Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga cylinderklippare online från AL-KO & Wolf-Garten

Våra cylinderklippare kommer från våra kända tillverkare AL-KO och Wolf-Garten

Gillar du att klippa gräset, värnar om miljön och samtidigt få en härlig motion? Då är en cylindergräsklippare det självklara valet för dig. Cylindergräsklippare fungerar bäst när gräset är torrt och vad är då bättre än att ta en runda med din nya maskin. Du samlar energi genom en härlig motion och vitaminer från solens strålar. Resultatet är en bra hälsa och en nyklippt gräsmatta. Många har den goda vanan att alltid använda hörselskydd men med en tystlåten, nästan ljudlös cylinderklippare slipper du det. Tänk bara på att alltid ha stabila skor och arbetsbyxor när du klipper ditt gräs.

Behövs arbetskläder när vi använder cylinderklippare?

Svar ja, det är viktigt att du har stabila och stadiga skor när du klipper din gräsmatta. Tänk på att ha arbetsbyxor och detta av två anledningar. Först för att det finns risk för gräsfläckar när man klipper sitt gräs. Samt att slappa byxor inte ska fastna i klippaggregatet.

Vad är klippaggregatet?

Klippaggregatet är där knivvalsarna sitter. Det är viktigt att tredje part inte springer i det området där du klipper. På detta sätt slipper onödiga olyckor att inträffa.

Vilken typ av gräs fungerar cylindergräsklippare bäst på?

En cylinderklippare klipper gräset bäst när det är torrt. Med tanke på att det är knivvalsar som snurrar i cylindern när du skjuter den framåt. Så klipps gräset mycket enklare när det är torrt.

Vad är fördelarna med stora hjul?

Fördelarna att ha stora hjul på sin cylindergräsklippare är att den tar sig enklare igenom terrängen på din gräsmatta. Din cylindergräsklippare blir helt klart enklare at manövrera.

Finns det självgående cylindergräsklippare?

Ja det finns det. AL-KO har en cylinderklippare som heter Gudenaa L45/7 som är bensindriven och sjävgående. Denna maskin klarar att klippa en tomtarea upp till 1200 m2.

Hur stor tomtyta klarar en cylinderklippare av att klippa?

En cylinderklippare beroende på vilken modell du väljer klarar från 250-1200 m2.

Har ni en ergonomisk bra cylinderklippare?

Vår kända tillverkare Wolf-Garten har tagit fram en maskin som heter TT 380 DL och den är perfekt utformad för en härlig klippupplevelse. Våra kunder älskar denna maskin och att den är smidig och lätt att använda med tanke på att det är en freeklipp modell.

Vad är en freeklipp-modell?

En freeklipp-modell menas med att knivbladen är friktionsfria och gör att klippningen känns och är enklare.

Finns det uppsamlare som tillval till cylinderklipparna?

Hos båda våra duktiga tillverkare AL-KO och Wolf-Garten så kan man köpa en uppsamlare som tillval. Detta tillval anser många kunder vara bekvämt då uppsamlaren är full så tömmer man den på önskad plats på sin tomt. Vill man köra utan går ju det bra också men då är det till att man använder krattan.

Vilket material är cylinderklipparna i?

Materialet varierar beroende på modell du väljer. Det finns chassin i både hårdplast och i aluminium. Knivarna som klipper gräset är i härdat specialstål.

Vilken motor har cylinderklipparen som är självgående?

Motorn som sitter i AL-Ko´s självgående klippare kommer från Briggs & Stratton.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. AL-KO (5)
  2. Einhell (1)
  3. WOLF-Garten (1)
Driftkälla
  1. Batteri (4)
  2. Handkraft (1)
Pris
0 kr 1799 kr 0 kr to 1799 kr

7 artiklar

Minskande ordning
per sida

7 artiklar

Minskande ordning
per sida