Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp robotgräsklippare från Robomow & AL-KO online

Robotgräsklippare hjälper dig att spara tid

Våra robotgräsklippare kommer från våra kända tillverkare Wolf-Garten, Robomow, AL-KO, Worx och det snygga skyddet du kan köpa till din robotgräsklippare kommer från Jabo.

Robotgräsklipparen kom först på 1990-talet och fick först sitt riktiga genombrott 2013. Detta är en produkt som våra kunder ständigt efterfrågar och som allt fler villa och radhusägare vill ha som ett mindre bullrigt alternativ i sin trädgård. 

Drömmer du om att alltid ha en välansad och snygg gräsmatta men får inte tiden att räcka till? Då är det kanske dags att ta del av den smidiga och enkla lösningen som marknaden har att erbjuda inom robotgräsklippare. Köp en robot som klipper din gräsmatta så ofta som du vill att den ska klippas. Du gör enkelt inställningarna på din robotgräsklippare när du vill att den ska klippa din gräsmatta. Du kan på så sätt få gräset på din gräsmatta efter den höjd du själv tycker att det ser snyggt och behagligt ut. Sätt dig i hängmattan och se hur din robot nu gör ditt tidigare jobb utan att svettas och njut av din svalkande dryck, medan gräsmattan snaggas uatan att du behöver röra en muskel. 

Är det svårt att installera en robotgräsklippare?

Svaret är nej. När du köper en robotgräsklippare så medföljer en instruktions DVD som enkelt förklarar hur du ska lägga begränsningskabeln och hur du gör använder din robotgräsklippare.Iifall du gör det i lugn och ro och följer manualen så har du gjort det på en förmiddag. Är du missnöjd med ditt resultat är det bara att göra om där du tycker din installation har brister. Den lättöverskådliga displayen gör programmeringen lekande lätt. Du behöver bara mata in tider då du vill att robotklipparen ska klippa.

Hur lång tid tar det att installera en robotgräsklippare?

Är det första gången du ska installera så är det viktigt att du kollar instruktions DVDn som medföljer. Läs sedan igenom manualerna och därefter kan du påbörja din installation. Hur lång tid det tar beror helt på hur du väljer att installera din robotgräsklippare samt hur stor tomtarea du har. Men räkna med att du investerar 3-6 timmar för en bra installation vilket kommer bespara dig enormt mycket tid då du slipper gå med en gräsklippare. Ju noggrannare du är, desto bättre kommer resultatet av klippningen av din gräsmatta vara.

Samlar Robomow upp det klippta gräset?

Nej, Robomow samlar inte upp det klippta gräset. Istället används en metod som kallas "mulching". Med mulching klipps gräset i mycket små, finfördelade bitar som återgår till marken som naturlig gödning och ger tillbaka dess näringsämnen.

Hur går det med träd, blommor, dammar, pooler eller andra föremål på gräsmattan?

Robotgräsklipparna är ofta fullt utrustade för att hantera alla eventuella föremål som hittats på gräsmattan, antingen genom att helt enkelt ändra riktning eller genom att notera platsen som en "Öbildning". Öbildningar måste införas i den första installationen för att skydda blomrabatter och andra mjuka hinder på gräsmattan. Träd och andra fasta föremål kräver inte öbildningar.

Är Robotgräsklippare säker för barn och husdjur?

Robotgräsklippare är utrustad med ett antal säkerhetsfunktioner som gör den till en utomordentligt säker produkt. Den vanligaste säkerhetsågärden är att knivbladen slutar rotera så fort den lyfts upp och lämnar kontakten med marken.

Hur går det med kantning?

Robomow har ett unikt "Kantläge". Den är den enda gräsklippare som klipper utanför dess egna hjul. Robomow är utformad för att köra på den yttersta kanten av din gräsmatta, och klippa hela kanten för ett utmärkt komplett resultat. Wolf-Gartens robotgräsklippare har även den en mycket smidig klippning längs med begräsningskabeln uatan att lämna en ojämn kant.

Hur lång tid tar det för Robotgräsklippare att klippa min gräsmatta?

Robotgräsklippare klipper gräset långsammare än vad en människa gör det. Det står angivet i produkttexten vilken yta varje robotgräsklippare är anpassa för. Du kan dock ställa in Robotgräsklipparen att ta hand om din gräsmatta närhelst det passar dig bäst, och den kommer att hålla den fin året runt . För det senaste i bekväm robotgräsklippning, kan du till och med ställa in Robotgräsklipparen till att arbeta på natten. Alltid skönt att kliva ut barfota på morgonen på en nyklippt gräsmatta.

Är Robotgräsklippare lämpliga för min gräsmatta?

Robotgräsklippare är lämpliga för alla former och storlekar på gräsmattor som en vanlig handstyrd gräsklippare kan klippa.

Är det möjligt att min robotgräsklippare blir stulen?

Robomow är utrustad med ett toppmodernt stöldskyddsystem som larmar när Robomow tas ur sin bas utan att ange koden. Wolf-Garten robotgräsklippare är utrustade med ett flertal stöldskyddsfunktioner. De är skyddade med Pin-kod, sensorer som varnar och stöldlarm.

Vilken typ av garanti ingår?

Alla Robomow och AL-KO modeller levereras med 2 års garanti på alla delar, med undantag för batteriet som omfattas av ett års garanti.

Hur ska jag förvara jag min Robotgräsklippare på vintern?

1. Rengör din Robotgräsklippare innan den ställs undan för vintern.

2. Under vintern, håll din Robotgräsklippare kontinuerligt laddad för att undvika skador på batterierna.

3. Förvara klipparen på ett torrt ställe, helst vid rumstemperatur.

Är det svårt att ställa in klipphöjden på min robotgräsklippare?

Svar nej, vanligtvis ställer du in klipphöjden med ett enkelt handgrepp.

Klarar robotgräsklippare lutningar, små kullar?

Ja de flesta robototgräsklippare klarar det. Men en robotgräsklippare som klarar det riktigt bra är Wolf-Garten Robotgräsklippare Robo Scooter. De klarar lutningar enda upp till 33%.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. AL-KO (2)
 2. Black & Decker (1)
 3. Gemproducts (1)
 4. Robomow (10)
 5. Trolla (1)
 6. Worx (5)
 7. Yardforce (4)
Pris
0 kr 17103 kr 0 kr to 17103 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2