Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ROBOTGRÄSKLIPPARE

En bra robotgräsklippare hjälper dig att spara både tid och ork, och i vårt sortiment hittar du kvalitativa robotgräsklippare från kända tillverkare såsom AL-Ko, Robomow, Black & Decker och Worx. Robotgräsklipparen är en relativt ny gräsklippare som fick sitt riktiga genombrott år 2013. Åtta år senare är det en omåttligt populär gräsklippare för villa- och radhusägare som vill ha ett lite tystare alternativ till en vanlig gräsklippare.

Självgående gräsklippare till trädgården

Det är helt upp till dig vilken klipphöjd du vill ha på din gräsmatta, sedan är det bara att ställa in när och hur du vill att robotgräsklipparen ska klippa medan du slappnar av i hängmattan. När du köper en robotgräsklippare medföljer en instruktions-DVD som enkelt förklarar hur du ska lägga begränsningskabeln och ställa in din nya gräsklippare. Om du bara följer manualen noggrant så är du klar på ett par timmar beroende på hur stor trädgård du har, och om du skulle vara missnöjd med inställningarna är det bara att du gör om det. Med en lättöverskådlig display blir programmering och installation lekande lätt, och klipphöjden justerar du med ett enkelt handgrepp. Kom ihåg att ju noggrannare du är med inställningarna, desto bättre blir resultatet på gräsmattan. Det går något långsammare att klippa gräs med en robotgräsklippare än med en motorgräsklippare, men samtidigt är det ju rätt skönt att kunna gå och lägga sig medan du låter din robotgräsklippare fixa till gräsmattan lagom till morgonkaffet. För att din robotgräsklippare ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du tänker på hur du förvarar den över vintern. Rengör alltid din robotgräsklippare innan du ska plocka in den för säsongen, kom också ihåg att förvara klipparen i ett torrt och rumstempererat utrymme. Försök också att hålla gräsklipparens batteri kontinuerligt laddat under vintern så undviker du enkelt skador på batteriet.

Billig robotgräsklippare med smarta funktioner

Det står alltid angivet i produkttexten vilken yta varje robotgräsklippare är optimerad för, så var noggrann med att läsa igenom detta innan du gör en beställning. Alla robotgräsklippare fungerar dock på samma gräsmattor som vanliga motorgräsklippare gör, så du behöver ingen särskild typ av gräsmatta för att få ett lyckat resultat. Vissa robotgräsklippare samlar upp gräset medan andra robotgräsklippare använder en metod som kallas för ”mulching”. Våra robotgräsklippare från Robomow använder sig av denna metod som innebär att gräset klipps i mycket små, finfördelade bitar som sedan återgår till marken som naturlig gödning och ger tillbaka alla näringsämnen. Robomow-gräsklippare har också ett unikt "Kantläge" vilket innebär att den klipper utanför sina egna hjul för att kunna säkerställa ett utmärkt resultat på den yttersta delen av gräsmattan. De flesta av våra robotgräsklippare är utrustade för att hantera eventuella föremål som glömts kvar på gräsmattan. Om du har ett område som du vill skydda kan du enkelt markera det som ”Öbildning” vid installationen av robotgräsklipparen, till exempel om du har en blomrabatt eller andra mjuka hinder du vill skydda från knivbladen. Det finns också flera säkerhetsfunktioner som gör robotgräsklipparen till en utomordentligt säker produkt. Den vanligaste säkerhetsåtgärden är att knivbladen slutar rotera så fort den lyfts upp och lämnar kontakten med marken. En smart funktion med Robomow-robotgräsklippare är också ett toppmodernt stöldskyddssystem som larmar när maskinen tas ur sin bas utan att en personlig kod angetts. När det kommer till garantier levereras alla våra robotgräsklippare från AL-KO och Robomow med två års garanti på alla delar förutom batteriet som omfattas av ett års garanti.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. AL-KO (2)
  2. Gemproducts (1)
  3. Robomow (10)
  4. Trolla (1)
  5. Worx (5)
  6. Yardforce (4)
Pris
0 kr 17103 kr 0 kr to 17103 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 23

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 23

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2