Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

POOL OVAN MARK

En pool ovan mark är ett bra alternativ för de som inte har lust eller budget för att gräva ner poolen. En pool förhöjer livskvaliteten, och ett populärt vattenhål där vänner och familj kan samlas. Därför har vi ett stort sortimentet för alla möjliga slags pooler ovan mark så att du kan köpa det som passar din trädgård. Vi har även uppblåsbara pooler för de yngsta så att de kan plaska och svalka av sig i en alldeles egen pool.


En pool ovan mark är ett ekonomiskt alternativ om du vill ha en helt egen pool. En pool ovan mark är en pool som står på marken och alltså inte grävs ner för att hamna i nivå med marken. Detta gör att du inte behöver oroa dig över dyra markberedningar eller långa byggtider för att få poolen klar. En förutsättning för att ha pool ovan mark är att ha en stadig grund för poolen att stå på. Se till att köpa med en stadig trapp/stege när du köper hem din pool!

Rund pool ovan mark

Det är vanligt att man bygger en träram runt poolen för att hålla poolen stabil. Själva poolen kan vara av olika material så som någon form av PVC, glasfiber eller trä. Poolerna kommer i olika storlekar och det finns även runda pooler. Det finns olika begrepp man stöter på i den här världen, och om man ska förklara vad en liner är, så menar man det som klär insidan av poolen, en formsvetsad poolduk. En pool ovan mark bör oftast inte grävas ner då den skulle implodera av det omgivande trycket. Dock finns det pooler som både kan grävas ner och stå fristående. Detta är idealiskt i kuperade marker där en del av poolen grävs ner. Ett exempel är den runda poolen från Planet Pool som tål att grävas ner i marken.

Pool ovan mark i stål eller ditt eget vattenland?

Med en pool i stål kan du välja om du vill ha en vit utsida eller i träimitation. Eftersom en pool som är fristående syns i trädgården, kan du här påverka helhetsintrycket genom att välja design och form. Är du ute efter något för de minsta i familjen är Intexs sortiment något som du och dina barn kommer att uppskatta. Där finner du uppblåsbara pooler med och utan rutschkanor i olika teman. Det blir som ett eget litet vattenland där barnen kommer ha många timmar av vattenlek, vad sägs om den här poolen med frukttema? Poolerna du finner under denna kategori kommer från bland annat Intex, Planet Pool och Pooltime. Missa inte våra olika kategorier för poolfilter, pooltak, poolpumpar och övriga pooltillbehör där du kan komplettera din pool.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Chemoform (3)
 2. Intex (14)
 3. Planet Pool (8)
 4. Pooltime (3)
 5. Swim & Fun (37)
Pris
0 kr 315000 kr 0 kr to 315000 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 65

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 65

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5