Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig trädgårdsdekor från Berglund & Mr Fredrik

Trädgårdsdekor kan göra stor skillnad i din trädgård

Det är inte bara det gröna och sköna som pryder en trädgård. Många andra tillbehör kan tyckas höra hemma i trädgården för att bidra till upplevelsen. Trädgårdsdekor kan innebära allting från en ståtlig skulptur till en vacker fontän. Även krukor, fågelholkar och fågelmatare ingår i trädgårdsdekor. Trädgårdsdekoren innebär alltså inte bara en försköning av din trädgård rent dekorativt, den kan bringa liv till din trädgård i och med alla smådjur som kan bosätta sig där. I denna kategori finner du fågelmatare, fontäner, skulpturer, regnmätare, trädgårdssten, urnor och solur rån våra kända tillverkare Berglund, MaGrAB och Mr Fredrik.

Är du ute efter solur rekommenderar vi dig att ta en titt på våra vackra solur från Mr Fredrik. I samma kategori, för urnor och solur, finner du eleganta urnor att ha i din trädgård. Ta en titt på Mr Fredrik Urna Blomformad som går bra att ha både inomhus och ute i trädgården eller på uteplatsen. Plantera din favoritblomma i urnan så blir den genast ännu mer kär. 

I kategorin för trädgårdssten finner du vackra stenar från MaGrAB. Fina lena vita stenar, gul sjösten och härligt röda stenar. Stenarna passar alla trädgårdar oavsett vilket färg stenen har. Vilken typ av sten du ska ha är helt upp till dig och vilken stil du vill ge din trädgård. Varje sten förmedlar en viss typ av känsla. Vilken är du?

En populär kategori är fågelholkar och fågelmatare med ett brett sortiment av fågelmatare och fågelholkar främst från Berglunds. Där finner du snygga och praktiska fågelmatare som är tillverkade i högkvalitativt material. De vackra fågelmatarna pryder vilken trädgård som helst, samtidigt som du gör många små varelser glada över ditt köp. Delad glädje är dubbel glädje, inte sant?

Hur monterar man en fågelmatare?

Häng upp fågelmataren i metallringen med wiren eller placera den på ett kvastskaft alternativt Stolpe till Fågelmatare i fästet för stolpmontering under automaten.

Medföljer pump till trädgårdsfontänerna?

På en del utav våra trädgårdsfontäner medföljer pump men det står i produkttexten ifall det medföljer eller ej. Så innan ni beställer läs vad som ingår i den produkt du nu väljer att handla.

Hur fungerar en regnmätare?

Den regnmätare som vi har är med traditionell vattenavläsning med flytkork och mätsticka. De står tydligt på mätstickan hur mycket regn som har fallit.

Vart placerar man ett solur bäst?

Du placerar soluret vart du vill, men för att kunna avläsa det bäst är det bra ifall det är fri sikt, det vill säga att soluret inte skuggas av hus och träd. 

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Pisla (1)
  2. Plus (1)
Pris
0 kr 579 kr 0 kr to 579 kr

2 artiklar

Minskande ordning
per sida

2 artiklar

Minskande ordning
per sida