Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

SKRUVDRAGARE

I denna kategori har vi samlat skruvdragare från bland annat Dewalt, Black & Decker och Einhell. Verktyg som funkar lika bra oavsett om det är för privat eller professionellt bruk. Se dig runt bland vårt sortiment av verktyg där vi samlat riktigt bra hjälpmedel till ditt bygge eller renovering. En skruvdragare är ett måste i verktygslådan, oavsett om du bor litet eller stort.

Skruvdragare och borrmaskin

Med en skruvdragare kan du skruva i och ur skruvar, och de flesta skruvdragare har även en borrfunktion så att du enkelt och smidigt kan göra varje moment med en och samma maskin. Perfekt när du ska borra hål för plugg, och sen byter från borr till passande bits, för att sedan skruva i skruven. Alla skruvdragare går på uppladdningsbara batterier, vilket gör dem väldigt flexibla och följsamma.

Dewalt skruvdragare

Om du är ute efter en kraftfull skruvdragare, kan vi rekommendera Dewalt Borr/-skruvdragare Xr 18v. Den har en 13 mm enringschuck med spindellås, det gör att du snabbt och enkelt kan byta ut bits med en hand. Självklart går den på batteri och har två hastigheter samt variabel hastighet för kontroll.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Dewalt (12)
  2. Einhell (3)
Pris
0 kr 6995 kr 0 kr to 6995 kr

15 artiklar

Minskande ordning
per sida

15 artiklar

Minskande ordning
per sida